pixel

Restoran i bašta

Restoran hotela Grand opremljen je na moderan i funkcionalan način. Odiše prijatnom atmosferom u kojoj se, uz vrhunski pripremljene specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, svi naši gosti dobro osjećaju. To je mjesto gdje su se uvijek sklapali novi poslovi i nova poznanstva.

Posebno smo ponosni na našu novu baštu i modernu terasu, gdje na otvorenom možete uživati u svim našim sadržajima. Igralište za djecu zaokupiće pažnju vaše djece.

Kapacitet restorana je 230 mjesta. U njemu možete sami ili uz pomoć našeg stručnog osoblja organizovati svečanosti (vjenčanja, krštenja, rođendane), proslave godišnjica, zabave za vas, porodicu ili poslovne partnere... U svakom tom događaju imaćete od nas svu neophodnu stručnu i tehničku pomoć koja vam je potrebna.

Odmah pored restorana nalazi se konferencijska sala sa 60 sjedećih mjesta, uz svu prateću opremu: bežični pristup internetu velike brzine, flip chart, video projektor... Usluge u restoranu organizujemo na bazi 'a la carte' ili na bazi švedskog stola.

Sav raspoloživi prostor na najbolji način prilagođavamo vašim potrebama. Zajedno sa našim osobljem možete pronaći najefikasnije rješenje organizacije prostora za vaše događaje.

Opijeni mirisom lavande

Naša bašta i terasa okruženi su lavandom, koja širi svoj prepoznatljiv miris i na taj način još više doprinosi da se osjećate prijatno i opušteno. Osim toga, ona je odličan prirodni način odbrane od nepoželjnih insekata.

Prvo što smo primijetili bilo je izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Hotel čist, sobe uredne. Doručak odličan. Sve pohvale.

Naš zadovoljni gost

28

soba


za vaš boravak, odmor i uživanje u tišini i opuštajućoj atmosferi
64

mjesta


za sve vaše prezentacije, promocije, poslovne sastanke i druga poslovna druženja
450

mjesta u restoranu


gdje možete organizovati zabave i proslave, ali i probati specijalitete naše kuhinje
20

godina sa vama


od početka našeg rada zadovoljni gosti bili su jedino mjerilo kvaliteta naših usluga