Catering

Usluge cateringa, odnosno pripreme i dostave toplih obroka, obezbjeđujemo za sve firme koje žele da obezbijede tople obroke za svoje zaposlene. Uslugu je moguće realizovati u našem restoranu ili putem besplatne dostave na željenu adresu.

Plaćanje možete izvršiti gotovinski, virmanom ili karticom na kraju mjeseca. U tom slučaju, firme ostvaruju zakonsku pogodnost oslobađanja plaćanja poreza za ovu uslugu.

ZA SAMO 5.00 KM

dobićete svježe pripremljen topli obrok, koji podrazumijeva glavno jelo, sezonsku salatu i hljeb. Po vašem zahtjevu, jela mogu biti i posna. Sva jela spremamo u našoj kuhinji, od dnevno svježih namirnica.

Sedmična ponuda jela

batak-grasak

Pileći batak


[ ponedjeljak, 25.10.2021. ]
Ovo je još jedno jelo od pilećeg mesa, koje privlači vašu pažnju. Kvalitetan pileći batak pržimo na klasičan način, uz dodatak graška, mrkve i odgovarajućih začina. Služimo ga uz sezonsku salatu.
muckalica

Leskovačka mućkalica


[ utorak, 26.10.2021. ]
Ovo jelo originalno potiče sa juga Srbije i predstavlja pravu eksploziju ukusa i aroma. Leskovačku mućkalicu spremamo od više vrsta mesa, u prvoj fazi kratko pečenog, pa poslije dinstanog sa crnim lukom, svježom paprikom, paradajzom i ljutom papričicom.
piletina-kremsos

Piletina u krem sosu


[ srijeda, 27.10.2021. ]
Kvalitetno pileće bijelo meso mariniramo i pržimo na žaru. Kad bude gotovo, prelivamo ga posebno pripremjenim krem sosom i odgovarajućim začinima. Piletinu u krem sosu služimo uz pomfrit i sezonsku salatu.
spagete

Špagete bolognese


[ četvrtak, 28.10.2021. ]
Italijanski specijaliteti popularni su širom planete. Danas vam nudimo jedan od najpoznatijih - špagete bolognese. Tjestenini dodajemo preliv spremljen od miješanog mljevenog mesa, paradajz sosa, povrća i odgovarajućih začina.
corba

Grand čorba


[ petak, 29.10.2021. ]
Kuvana jela treba da imaju značajno mjesto u vašoj svakodnevnoj ishrani. Jedno od njih je i naša Grand čorba, izuzetan tanjir ukusa i aroma po vašoj mjeri. Spremamo je od komadića svinjskog mesa, krompira, graška, tjestenine i odgovarajućih začina.
sendvic

Sendvič


[ subota, 30.10.2021. ]
Jedan od najklasičnijih izbora za doručak na našim prostorima je sendvič. U svježim zemičkama pripremamo pravu bujicu ukusa - kombinaciju šunke, sira, majoneze, zelene salate, kiselih krastavaca... Služimo ga uz jogurt.

Opijeni mirisom lavande

Naša bašta i terasa okruženi su lavandom, koja širi svoj prepoznatljiv miris i na taj način još više doprinosi da se osjećate prijatno i opušteno. Osim toga, ona je odličan prirodni način odbrane od nepoželjnih insekata.

Prvo što smo primijetili bilo je izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Hotel čist, sobe uredne. Doručak odličan. Sve pohvale.

Naš zadovoljni gost

22

sobe


za vaš boravak, odmor i uživanje u tišini i opuštajućoj atmosferi
56

mjesta


za sve vaše prezentacije, promocije, poslovne sastanke i druga poslovna druženja
230

mjesta u restoranu


gdje možete organizovati zabave i proslave, ali i probati specijalitete naše kuhinje
20

godina sa vama


od početka našeg rada zadovoljni gosti bili su jedino mjerilo kvaliteta naših usluga