Catering

Usluge cateringa, odnosno pripreme i dostave toplih obroka, obezbjeđujemo za sve firme koje žele da obezbijede tople obroke za svoje zaposlene. Uslugu je moguće realizovati u našem restoranu ili putem besplatne dostave na željenu adresu.

Plaćanje možete izvršiti gotovinski, virmanom ili karticom na kraju mjeseca. U tom slučaju, firme ostvaruju zakonsku pogodnost oslobađanja plaćanja poreza za ovu uslugu.

ZA SAMO 4.50 KM

dobićete svježe pripremljen topli obrok, koji podrazumijeva glavno jelo, sezonsku salatu i hljeb. Po vašem zahtjevu, jela mogu biti i posna. Sva jela spremamo u našoj kuhinji, od dnevno svježih namirnica.

Sedmična ponuda jela

becka snicla

Bečka šnicla


[ ponedjeljak, 22.02.2021. ]
Bečka šnicla je jedan od najpopularnijih specijaliteta na našim prostorima. Spremamo je od svinjskog mesa i pohujemo. Tako dobijamo hrskavi, ukusni praznik za nepce. Služimo je uz pomfrit i sezonsku salatu.
svinjski-paprikas

Svinjski paprikaš


[ utorak, 23.02.2021. ]
Sitno sjeckane komadiće kvalitetnog svijskog mesa dinstamo, pa mu kasnije dodajemo krompir, razne vrste povrća i odgovarajuće začine i sve zajedno kuvamo. Na taj način dpbijamo jelo koje je od davnina prisutno u kuhinjama našeg podneblja.
pileci-batak

Pileći batak


[ srijeda, 24.02.2021. ]
Naši gosti jako često traže upravo ovo jelo, jer je piletina jedan od prioriteta na njihovoj listi omiljenih jela. Kvalitetan pileći batak pržimo i dodajemo mu restovani krompir, a služimo ga uz sezonsku salatu.
pljeskavica

Pljeskavica u sosu


[ četvrtak, 18.02.2021. ]
Jela od mljevenog mesa u našim kuhinjama dostigla su veoma veliku popularnost, a pljeskavica u sosu je jedno od njih. Spremljena na poseban način, uz sos osebujnog ukusa i arome, garantuje maksimalan užitak. Služimo je uz đuveč, rižu i odgovarajuće začine.
piletina u tamnom sosu

Piletina u tamnom sosu


[ petak, 26.02.2021. ]
Danas vam nudimo piletinu u tamnom sosu, čiji ukus smo dopunili pire krompirom i odgovarajućim začinskim biljem, uz sezonsku salatu. Ovo je još jedan popularan specijalitet iz naše kuhinje.
corba

Grand čorba


[ subota, 27.02.2021. ]
Kuvana jela treba da imaju značajno mjesto u vašoj svakodnevnoj ishrani. Jedno od njih je i naša Grand čorba, izuzetan tanjir ukusa i aroma po vašoj mjeri. Spremamo je od komadića svinjskog mesa, krompira, graška, tjestenine i odgovarajućih začina.

Opijeni mirisom lavande

Naša bašta i terasa okruženi su lavandom, koja širi svoj prepoznatljiv miris i na taj način još više doprinosi da se osjećate prijatno i opušteno. Osim toga, ona je odličan prirodni način odbrane od nepoželjnih insekata.

Prvo što smo primijetili bilo je izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Hotel čist, sobe uredne. Doručak odličan. Sve pohvale.

Naš zadovoljni gost

22

sobe


za vaš boravak, odmor i uživanje u tišini i opuštajućoj atmosferi
56

mjesta


za sve vaše prezentacije, promocije, poslovne sastanke i druga poslovna druženja
230

mjesta u restoranu


gdje možete organizovati zabave i proslave, ali i probati specijalitete naše kuhinje
20

godina sa vama


od početka našeg rada zadovoljni gosti bili su jedino mjerilo kvaliteta naših usluga