Catering

Usluge cateringa, odnosno pripreme i dostave toplih obroka, obezbjeđujemo za sve firme koje žele da obezbijede tople obroke za svoje zaposlene. Uslugu je moguće realizovati u našem restoranu ili putem besplatne dostave na željenu adresu.

Plaćanje možete izvršiti gotovinski, virmanom ili karticom na kraju mjeseca. U tom slučaju, firme ostvaruju zakonsku pogodnost oslobađanja plaćanja poreza za ovu uslugu.

ZA SAMO 4.50 KM

dobićete svježe pripremljen topli obrok, koji podrazumijeva glavno jelo, sezonsku salatu i hljeb. Po vašem zahtjevu, jela mogu biti i posna. Sva jela spremamo u našoj kuhinji, od dnevno svježih namirnica.

Sedmična ponuda jela

corba

Grand čorba


[ ponedjeljak, 23.11.2020. ]
Kuvana jela treba da imaju značajno mjesto u vašoj svakodnevnoj ishrani. Jedno od njih je i naša Grand čorba, izuzetan tanjir ukusa i aroma po vašoj mjeri. Spremamo je od komadića svinjskog mesa, krompira, graška, tjestenine i odgovarajućih začina.
gurmanski-batak

Gurmanski batak


[ utorak, 24.11.2020. ]
Specijaliteti od piletine jako puno su prisutni u kuhinjama našeg podneblja. Gurmanski batak služimo sa sirom, šunkom i posebno spremljenim sosom, uz dodatak prženog krompira i susama. Uživanje je zagarantovano!
becka snicla

Bečka šnicla


[ srijeda, 25.11.2020. ]
Bečka šnicla je jedan od najpopularnijih specijaliteta na našim prostorima. Spremamo je od svinjskog mesa i pohujemo. Tako dobijamo hrskavi, ukusni praznik za nepce. Služimo je uz pomfrit i sezonsku salatu.
cevapi-lepinja

Ćevap u lepinji


[ četvrtak, 26.11.2020. ]
Ćevap u lepinji je jedno od najpoznatijih jela sa ovog podneblja. Spremamo ga od kvalitetnog mesa, dodajemo odgovarajuće začine i tradicionalno pržimo na roštilju. Služimo ga u lepinji, uz nezaobilazni luk kao prilog.
svinjski-vrat

Svinjski vrat


[ petak, 27.11.2020. ]
Svinjski vrat sa kosti je jelo spremljeno sa puno pažnje i sa eksplozijom složenih ukusa i aroma. Komade svinjetine spremamo u umaku od senfa i bijelog luka, a poslužujemo ga sa restovanim krompirom i povrćem.
spagete

Špagete bolognese


[ subota, 21.11.2020. ]
Italijanski specijaliteti popularni su širom planete. Danas vam nudimo jedan od najpoznatijih - špagete bolognese. Tjestenini dodajemo preliv spremljenim od miješanog mljevenog mesa, paradajz sosa, povrća i odgovarajućih začina.

Opijeni mirisom lavande

Naša bašta i terasa okruženi su lavandom, koja širi svoj prepoznatljiv miris i na taj način još više doprinosi da se osjećate prijatno i opušteno. Osim toga, ona je odličan prirodni način odbrane od nepoželjnih insekata.

Prvo što smo primijetili bilo je izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Hotel čist, sobe uredne. Doručak odličan. Sve pohvale.

Naš zadovoljni gost

22

sobe


za vaš boravak, odmor i uživanje u tišini i opuštajućoj atmosferi
56

mjesta


za sve vaše prezentacije, promocije, poslovne sastanke i druga poslovna druženja
230

mjesta u restoranu


gdje možete organizovati zabave i proslave, ali i probati specijalitete naše kuhinje
20

godina sa vama


od početka našeg rada zadovoljni gosti bili su jedino mjerilo kvaliteta naših usluga