Catering

Usluge cateringa, odnosno pripreme i dostave toplih obroka, obezbjeđujemo za sve firme koje žele da obezbijede tople obroke za svoje zaposlene. Uslugu je moguće realizovati u našem restoranu ili putem besplatne dostave na željenu adresu.

Plaćanje možete izvršiti gotovinski, virmanom ili karticom na kraju mjeseca. U tom slučaju, firme ostvaruju zakonsku pogodnost oslobađanja plaćanja poreza za ovu uslugu.

ZA SAMO 5.00 KM

dobićete svježe pripremljen topli obrok, koji podrazumijeva glavno jelo, sezonsku salatu i hljeb. Po vašem zahtjevu, jela mogu biti i posna. Sva jela spremamo u našoj kuhinji, od dnevno svježih namirnica.

Sedmična ponuda jela

pljeskavica

Pljeskavica u sosu


[ ponedjeljak, 10.05.2021. ]
Jela od mljevenog mesa u našim kuhinjama dostigla su veoma veliku popularnost, a pljeskavica u sosu je jedno od njih. Spremljena na poseban način, uz sos osebujnog ukusa i arome, garantuje maksimalan užitak. Služimo je uz đuveč, rižu i odgovarajuće začine.
batak-grasak

Pileći batak


[ utorak, 11.05.2021. ]
Ovo je još jedno jelo od pilećeg mesa, koje privlači vašu pažnju. Kvalitetan pileći batak pržimo na klasičan način, uz dodatak graška, mrkve i odgovarajućih začina. Služimo ga uz sezonsku salatu.
corba

Grand čorba


[ srijeda, 12.05.2021. ]
Kuvana jela treba da imaju značajno mjesto u vašoj svakodnevnoj ishrani. Jedno od njih je i naša Grand čorba, izuzetan tanjir ukusa i aroma po vašoj mjeri. Spremamo je od komadića svinjskog mesa, krompira, graška, tjestenine i odgovarajućih začina.
muckalica

Leskovačka mućkalica


[ četvrtak, 03.05.2021. ]
Ovo jelo originalno potiče sa juga Srbije i predstavlja pravu eksploziju ukusa i aroma. Leskovačku mućkalicu spremamo od više vrsta mesa, u prvoj fazi kratko pečenog, pa poslije dinstanog sa crnim lukom, svježom paprikom, paradajzom i ljutom papričicom.
musaka

Musaka


[ petak, 14.05.2021. ]
Musaka je još jedno tradicionalno jelo sa naših područja. Pravimo je od krompira i mljevenog mesa, sa prelivom od pavlake i jaja i uz odgovarajuće začine. Služimo je uz pavlaku ili uz sezonsku salatu.
pohovane-palacinke

Puhovane palačinke


[ subota, 15.05.2021. ]
Za prave gurmane preporučujemo naše pohovane palačinke. Poznati domaći recept naši majstori kuhinje pretvorili su u pravu poplavu ukusa, a služimo ih uz posebno pripremljen tartar sos.

Opijeni mirisom lavande

Naša bašta i terasa okruženi su lavandom, koja širi svoj prepoznatljiv miris i na taj način još više doprinosi da se osjećate prijatno i opušteno. Osim toga, ona je odličan prirodni način odbrane od nepoželjnih insekata.

Prvo što smo primijetili bilo je izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Hotel čist, sobe uredne. Doručak odličan. Sve pohvale.

Naš zadovoljni gost

22

sobe


za vaš boravak, odmor i uživanje u tišini i opuštajućoj atmosferi
56

mjesta


za sve vaše prezentacije, promocije, poslovne sastanke i druga poslovna druženja
230

mjesta u restoranu


gdje možete organizovati zabave i proslave, ali i probati specijalitete naše kuhinje
20

godina sa vama


od početka našeg rada zadovoljni gosti bili su jedino mjerilo kvaliteta naših usluga