Catering

Usluge cateringa, odnosno pripreme i dostave toplih obroka, obezbjeđujemo za sve firme koje žele da obezbijede tople obroke za svoje zaposlene. Uslugu je moguće realizovati u našem restoranu ili putem besplatne dostave na željenu adresu.

Plaćanje možete izvršiti gotovinski, virmanom ili karticom na kraju mjeseca. U tom slučaju, firme ostvaruju zakonsku pogodnost oslobađanja plaćanja poreza za ovu uslugu.

ZA SAMO 5.00 KM

dobićete svježe pripremljen topli obrok, koji podrazumijeva glavno jelo, sezonsku salatu i hljeb. Po vašem zahtjevu, jela mogu biti i posna. Sva jela spremamo u našoj kuhinji, od dnevno svježih namirnica.

Sedmična ponuda jela

svinjski-gulas

Svinjski gulaš


[ ponedjeljak, 21.06.2021. ]
Svinjski gulaš je specijalitet koji možemo spremati na više načina. Izuzetnog je ukusa i sastojaka zbog kojih vam ovog jela nikad neće biti dosta. Služimo ga uz barene makarone, odgovarajuće začine i sezonsku salatu.
piletina-kremsos

Piletina u krem sosu


[ utorak, 22.06.2021. ]
Kvalitetno pileće bijelo meso mariniramo i pržimo na žaru. Kad bude gotovo, prelivamo ga posebno pripremjenim krem sosom i odgovarajućim začinima. Piletinu u krem sosu služimo uz pomfrit i sezonsku salatu.
muckalica

Leskovaćka mućkalica


[ srijeda, 23.06.2021. ]
Ovo jelo originalno potiče sa juga Srbije i predstavlja pravu eksploziju ukusa i aroma. Leskovačku mućkalicu spremamo od više vrsta mesa, u prvoj fazi kratko pečenog, pa poslije dinstanog sa crnim lukom, svježom paprikom, paradajzom i ljutom papričicom.
pileci-batak

Pileći batak


[ četvrtak, 24.06.2021. ]
Naši gosti jako često traže upravo ovo jelo, jer je piletina jedan od prioriteta na njihovoj listi omiljenih jela. Kvalitetan pileći batak pržimo i dodajemo mu restovani krompir, a služimo ga uz sezonsku salatu.
becka snicla

Bečka šnicla


[ petak, 25.06.2021. ]
Bečka šnicla je jedan od najpopularnijih specijaliteta na našim prostorima. Spremamo je od svinjskog mesa i pohujemo. Tako dobijamo hrskavi, ukusni praznik za nepce. Služimo je uz pomfrit i sezonsku salatu.
sendvic

Sendvič


[ subota, 26.06.2021. ]
Jedan od najklasičnijih izbora za doručak na našim prostorima je sendvič. U svježim zemičkama pripremamo pravu bujicu ukusa - kombinaciju šunke, sira, majoneze, zelene salate, kiselih krastavaca... Služimo ga uz jogurt.

Opijeni mirisom lavande

Naša bašta i terasa okruženi su lavandom, koja širi svoj prepoznatljiv miris i na taj način još više doprinosi da se osjećate prijatno i opušteno. Osim toga, ona je odličan prirodni način odbrane od nepoželjnih insekata.

Prvo što smo primijetili bilo je izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Hotel čist, sobe uredne. Doručak odličan. Sve pohvale.

Naš zadovoljni gost

22

sobe


za vaš boravak, odmor i uživanje u tišini i opuštajućoj atmosferi
56

mjesta


za sve vaše prezentacije, promocije, poslovne sastanke i druga poslovna druženja
230

mjesta u restoranu


gdje možete organizovati zabave i proslave, ali i probati specijalitete naše kuhinje
20

godina sa vama


od početka našeg rada zadovoljni gosti bili su jedino mjerilo kvaliteta naših usluga