Catering

Usluge cateringa, odnosno pripreme i dostave toplih obroka, obezbjeđujemo za sve firme koje žele da obezbijede tople obroke za svoje zaposlene. Uslugu je moguće realizovati u našem restoranu ili putem besplatne dostave na željenu adresu.

Plaćanje možete izvršiti gotovinski, virmanom ili karticom na kraju mjeseca. U tom slučaju, firme ostvaruju zakonsku pogodnost oslobađanja plaćanja poreza za ovu uslugu.

ZA SAMO 4.50 KM

dobićete svježe pripremljen topli obrok, koji podrazumijeva glavno jelo, sezonsku salatu i hljeb. Po vašem zahtjevu, jela mogu biti i posna. Sva jela spremamo u našoj kuhinji, od dnevno svježih namirnica.

Sedmična ponuda jela

becka snicla

Bečka šnicla


[ ponedjeljak, 18.01.2021. ]
Bečka šnicla je jedan od najpopularnijih specijaliteta na našim prostorima. Spremamo je od svinjskog mesa i pohujemo. Tako dobijamo hrskavi, ukusni praznik za nepce. Služimo je uz pomfrit i sezonsku salatu.
gravce

Gravče na tavče


[ utorak, 19.01.2021. ]
Gravče na tavče je nacionalno makedonsko jelo, čija je popularnost odavno premašila granice te države. Spremamo ga na tradicionalni način, uz dodatak pečene kobasice i sa sezonskom salatom u prilogu. Sigurni smo da jedva čekate da ga probate!
budimpestanska

Budimpeštanska šnicla


[ srijeda, 20.01.2021. ]
Danas vam nudimo još jedno izuzetno jelo, koje originalno vodi porijeklo iz mađarske kuhinje - Budimpeštansku šniclu. Svinjska šnicla, prelivena pavlakom i sirom i uz dodatak barenog povrća i krompira, pravi je izbor za vaš današnji obrok.
pljeskavica

Pljeskavica u sosu


[ četvrtak, 21.01.2021. ]
Jela od mljevenog mesa u našim kuhinjama dostigla su veoma veliku popularnost, a pljeskavica u sosu je jedno od njih. Spremljena na poseban način, uz sos osebujnog ukusa i arome, garantuje maksimalan užitak. Služimo je uz đuveč, rižu i odgovarajuće začine.
piletina u tamnom sosu

Piletina u tamnom sosu


[ petak, 22.01.2021. ]
Danas vam nudimo piletinu u tamnom sosu, čiji ukus smo dopunili pire krompirom i odgovarajućim začinskim biljem, uz sezonsku salatu. Ovo je još jedan popularan specijalitet iz naše kuhinje.
pizza

Pizza


[ subota, 23.01.2021. ]
Pizza je jedan od najpopularnijih italijanskih specijaliteta koji su prisutni na našim prostorima, a naši majstori kuhinje prave ih po originalnom receptu. Na tijesto dodajemo paradajz sos, pa preko njega šunku, šampinjone, rendani kačkavalj i na kraju origano.

Opijeni mirisom lavande

Naša bašta i terasa okruženi su lavandom, koja širi svoj prepoznatljiv miris i na taj način još više doprinosi da se osjećate prijatno i opušteno. Osim toga, ona je odličan prirodni način odbrane od nepoželjnih insekata.

Prvo što smo primijetili bilo je izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Hotel čist, sobe uredne. Doručak odličan. Sve pohvale.

Naš zadovoljni gost

22

sobe


za vaš boravak, odmor i uživanje u tišini i opuštajućoj atmosferi
56

mjesta


za sve vaše prezentacije, promocije, poslovne sastanke i druga poslovna druženja
230

mjesta u restoranu


gdje možete organizovati zabave i proslave, ali i probati specijalitete naše kuhinje
20

godina sa vama


od početka našeg rada zadovoljni gosti bili su jedino mjerilo kvaliteta naših usluga