O NAMA


ZAŠTO ODABRATI HOTEL GRAND?


Mjesto sa dobrim ukusom!

Smješten na samom ulazu u Banjaluku iz smjera Gradiške i Zagreba, hotel Grand izlazi u susret svim Vašim željama i zahtjevima, uz poštovanje dugogodišnje tradicije u pružanju vrhunskih hotelskih usluga. U luksuznim apartmanima i sobama možete se odmoriti i uživati u bogatim sadržajima koje vam nudimo, a od strogog centra Banjaluke udaljeni smo samo 5 minuta vožnje.

Svi hotelski kapaciteti odišu prijatnom atmosferom u kojoj ćete uživati, uz vrhunski pripremljene specijalitete domaće i internacionalne kuhinje i bogatu vinsku kartu.

Spremljeno s ljubavlju!

Nezaboravan ugođaj, prijatna atmosfera i nezaboravni ukusi domaće i internacionalne kuhinje

Jasan poslovni cilj

Želimo da postanemo vaš prvi izbor za sve vaše izuzetne trenutke, u kojima ćete maksimalno uživati.

Zadovoljstvo gostiju

Svi naši gosti svjedoče o kvalitetu naših usluga i ljubaznosti našeg osoblja. Uvjerite se i sami!

Stalna dostupnost 24/7

Za sve naše goste dostupni smo 24 časa dnevno, svih 7 dana u nedjelji. Uvijek ste dobrodošli!

KO SU NAŠI GOSTI?Naše usluge koriste sve domaće i strane firme koje žele da u prijatnoj atmosferi dočekaju svoje poslovne partnere, organizuju seminare ili druge poslovne sastanke. Rado nas posjećuju agencije i organizacije za svoje aktivnosti, koje zahtijevaju vrhunsku uslugu. Posebno ističemo naš catering servis za firme koje žele da obezbijede kvalitetne obroke za svoje zaposlene, a po veoma pristupačnim cijenama i posebnim uslovima.


Stalni gosti našeg Hotela su poslovni ljudi koji žele odmor od svakodnevnih poslovnih aktivnosti, porodice sa djecom, đačke ekskurzije, sportski klubovi, korisnici usluga medicinskog turizma, učesnici shopping tura, ali i svi oni koji žele da uživaju u noćnom životu Banjaluke.