pixel

Prezentacije i zabave

U našem restoranu, cafe baru i konferencijske sale možete sami ili uz pomoć našeg stručnog osoblja organizovati svečanosti (vjenčanja, krštenja, rođendane), proslave godišnjica, zabave za vas, porodicu ili poslovne partnere... U svakom tom događaju imaćete od nas svu neophodnu stručnu i tehničku pomoć koja vam je potrebna.

Sav raspoloživi prostor na najbolji način prilagođavamo vašim potrebama i očekivanom broju učesnika. Zajedno sa našim osobljem možete pronaći najefikasnije rješenje organizacije prostora za vaše događaje. Pomoći ćemo vam i kod odabira adekvatnog jelovnika, ponude pića i vinske karte. Sarađujemo sa velikim brojem bendova, pa vam možemo preporučiti izbor muzike, ali i svih ostalih potrebnih pratećih sadržaja.

Za firme, organizacije i institucije nudimo organizovanje seminara, kongresa, prezentacija i sastanaka, uz svu potrebnu opremu i komunikacionu infrastrukturu, kako bi se one predstavile u najboljem svjetlu.

Cijena iznajmljivanja konferencijske sale ovisi o tome koja sala Vam je potrebna i za koliko ljudi.
U cijenu je uključeno korištenje interneta i prateće tehničke opreme.

Opijeni mirisom lavande

Naša bašta i terasa okruženi su lavandom, koja širi svoj prepoznatljiv miris i na taj način još više doprinosi da se osjećate prijatno i opušteno. Osim toga, ona je odličan prirodni način odbrane od nepoželjnih insekata.

Prvo što smo primijetili bilo je izuzetno prijatno i ljubazno osoblje. Hotel čist, sobe uredne. Doručak odličan. Sve pohvale.

Naš zadovoljni gost

28

soba


za vaš boravak, odmor i uživanje u tišini i opuštajućoj atmosferi
64

mjesta


za sve vaše prezentacije, promocije, poslovne sastanke i druga poslovna druženja
450

mjesta u restoranu


gdje možete organizovati zabave i proslave, ali i probati specijalitete naše kuhinje
20

godina sa vama


od početka našeg rada zadovoljni gosti bili su jedino mjerilo kvaliteta naših usluga